Designpris til reinkjøttbedrift

Finnmark Rein fikk tildelt Merket for god design.

– Nå bygger vi verdens første samiske merkevare for mat, og da er det stort for oss å få Merket for god design. Kanskje snakker vi også om verdens første samiske merkevarekonsept. Vi har flere merker med et samisk utgangspunkt, for eksempel innen klesdesign, men ingen rendyrkede merkevarekonsepter, sier Are Smuk Figved, administrerende direktør i Finnmark Rein i Tana.

Onsdag ettermiddag mottok Finnmark Rein og Uniform Design den prestisjefylte designutmerkelsen, Merket for god design, på Norsk design- og arkitektursenter (DOGA). Utdelingen fant sted på Transform 2016 – DOGAs arkitektur- og designdag.

– Dette er et spennende og inspirerende merkevareprosjekt i en viktig nisje av norsk landbruk og næringsliv. Finnmark Rein har brukt design som verktøy til å fortelle forbrukerne hvem de er og hvorfor akkurat deres produkter burde havne i dagligvarebutikkene og på norske middagsbord. Konkurransen i det norske matmarkedet er så stor at dette er et riktig og vellykket grep, sier Thea Mehl, prosjektleder for designutmerkelser i Norsk design- og arkitektursenter, i en pressemelding.

foto: Finnmark Rein

foto: Finnmark Rein

NRL gratulerer Finnmark Rein med godt designarbeid og profilering av reinkjøttprodukter!
(kilde: ifinnmark.no)


No Replies to "Designpris til reinkjøttbedrift"


    Got something to say?

    Some html is OK