Kurs i røyking av reinkjøtt

Kurset vil fokusere på ulike metoder for kaldrøyking og bearbeiding av reinkjøtt. Kurset inneholder både teori og praksis.

Kurslærer er ekteparet Laila Spik og Arild Skaltje. Laila Spik er en kjent samisk kulturarbeider fra Sverige og har holdt mange kurs og skrevet bøker om blant annet mat i naturen og samisk tradisjonsmat. Arild Skatje har drevet egen kjøttforedlingsbedrift i en årrekke.

Les mer her

Tid: 8-9. Juni 2016

Sted: Brurskanken rein, Grane på Helgeland

Pris: Kr 2000,-

Påmeldingsfrist: 23.mai 2016

Påmelding til: gun.utsi@gmail.com eller tlf 91140733

Praktisk informasjon Kurset arrangeres med støtte fra Kompetansenettverket for lokalmat i nord, som er en del av Innovasjon Norges program for Lokal mat og Grønt reiseliv og Reinprogrammet


No Replies to "Kurs i røyking av reinkjøtt"


    Got something to say?

    Some html is OK