Kurs i røyking av reinkjøtt
Kurset vil fokusere på ulike metoder for kaldrøyking og bearbeiding av reinkjøtt. Kurset inneholder både teori og praksis.
Kurslærer er ekteparet Laila Spik og Arild Skaltje. Laila Spik er en kjent samisk kulturarbeider fra Sverige og har holdt mange kurs og skrevet bøker om blant annet mat i naturen og samisk tradisjonsmat. Arild Skatje har drevet egen kjøttforedlingsbedrift i en årrekke.
Tid: 8-9. Juni 2016
Sted: Brurskanken rein, Grane på Helgeland
Pris: Kr 2000,-
Påmeldingsfrist: 23.mai 2016
Påmelding til: gun.utsi@gmail.com eller tlf 91140733
Praktisk informasjon Kurset arrangeres med støtte fra Kompetansenettverket for lokalmat i nord, som er en del av Innovasjon Norges program for Lokal mat og Grønt reiseliv og Reinprogrammet
Got something to say?