Matfaglige kompetansebehov

Kompetansenettverket for lokalmat i nord har en viktig rolle i kompetanseheving gjennom Utviklingsprogrammet for vekst og verdiskaping i jordbruk og reindrift, finansiert over reindriftsavtalen og jordbruksavtalen. De har tidligere vært tilrettelegger for slakte- og foredlingskurs for reinkjøtt. Nå planlegges 2017-aktivitetene, og rådgiver Hilde Halland ønsker innspill:

Hvilke matfaglige kursbehov har du som er matprodusent?Kompetansenettverket for lokalmat i nord kjører matfaglige kurs i hele Nord-Norge samt at vi kjører kurs innen marked og salg i samarbeid med Matmerk.

Hva ønsker du å lære mer om? Meld inn dine kursbehov/kompetansebehov
for 2017! Har du tips på kurslærer, kurssted, og tidspunkt er det fint om du
også melder inn dette!

Send dine innspill til hilde.halland@nibio.no. Frist 26.oktober!

-Kursplanen for 2017 vil bli klar før jul!


No Replies to "Matfaglige kompetansebehov"


    Got something to say?

    Some html is OK