MED REIN SOM RÅVARE
Dato: Mandag 3.okt. kl. 09.30 – 17.00 og Tirsdag 4.okt. kl. 08.30 – 16.00
Sted: Steinkjer videregående skole på Guldbergaunet, produksjonsrommet.
Kursholder: Arne Bratberg, pølsemakermester.
Pris: kr 500 /deltaker
Påmelding og spørsmål: Arrangør Fylkesmannen i Nord-Trøndelag
Risten-Marja Inga, fmntkin@fylkesmannen.no, tlf:74138053
Kjøttkurset har en teoridel (½ dag) og en praktisk del (1 ½ dag). Målet er å gi deltakerne økt kjennskap om råvarekvalitet og viktigeproduksjonsprinsipper for både grove stekepølser, karbonadekaker og spekede produkt. Mesteparten av kurset foregår i produksjonsrommet og det blir mye teori gjennom praktisk arbeid.
Ved fullført kurs får du god kjennskap til eget produkt. Hva som skjer under fremstillings-prosessen og ikke minst hvorfor det skjer. Først når man kjenner samspillet mellom alle ingredienser og faktorer som påvirker sluttproduktet, kan man foreta ønskede korrigeringer.
Visste du at jo mer sukkerstoff vi tilsetter spekepølsa – jo SURERE blir smaken?
Velkommen på kurs!
Got something to say?