Nyhetsbrev

Kjære medlemmer, potensielle medlemmer og støttespillere!

Det er lenge siden det har vært noen nyhetsoppdatering fra min side. Dette skyldes rett og slett at jeg har vært sykemeldt siden juni. Jeg er fortsatt delvis sykemeldt, men er på vei tilbake sakte men sikkert og målet er å være tilbake 100 % til nyttår. Selv om jeg har vært sykemeldt har både det politiske og organisatoriske arbeidet hatt fult trøkk. Det er mange krevende, men også spennende prosesser på gang. Jeg vil komme tilbake til dette i et eget nyhetsbrev.

Slaktesesongen er godt i gang, og det meldes både om at det slaktes godt og at det er gode vekter. Det tyder på at det har vært en god sommer og høst de fleste steder.

Vi har endelig fått søknaden om midler fra RUF til organisasjonsutviklingsarbeidet godkjent. Dette arbeidet er godt i gang, og ledes av Kine Kvalstad. I tillegg er Averdi engasjert, samt at Per John Anti er med i arbeidet. Utover mot jul vil NRL besøke alle lokallag for å gi informasjon og avholde workshop i forbindelse med dette arbeidet. For oss er det viktig at lokallagene er inkludert i denne prosessen, og vi er opptatt av å diskutere og få innspill slik at styret har gode grunnlag når beslutninger skal tas. På grunn av at jeg fortsatt er delvis sykemeldt er det ikke sikkert jeg personlig har anledning å møte alle lokallagene på denne runden, så de jeg ikke rekker å komme til nå vil jeg besøke på nyåret.

Jeg håper lokallagene vil invitere bredt til møtene, også de som ikke er medlemmer pr i dag. Vi ønsker å få enda flere medlemmer, og da må vi invitere alle reineiere sånn at vi kan få de med på laget. Jeg gleder meg stort til å komme tilbake og møte dere alle igjen!

 

Med ønske om en god uke!

Ellinor Marita


No Replies to "Nyhetsbrev"


    Got something to say?

    Some html is OK