Nye nettsider

Velkommen til NRLs nye nettside!

NRL lanserer i dag en ny nettside i forbindelse med landsmøtet i Vadsø. Målet er å tilby våre målgrupper en moderne og funksjonell nettside som bidrar til økt aktivitet og flere besøk. Bilder og video vil også få en mer fremtredende plass.

– Vi håper de nye nettsidene vil inspisere kvinner og menn i alle aldre til økt engasjement og debatt. Vi har valgt reindriftsame.no som nytt domene fordi vi tror dette er en tydelig og beskrivende nettadresse, som samtidig er lett å huske. De som ønsker det kan imidlertid fortsatt klikke seg inn via nrl-nbr.no, sier sekretær Per Mikkelsen Sara i NRL.

WordPress

Den nye nettsiden benytter publiseringsløsningen WordPress som flere millioner nettsider over hele verden er bygget på. WordPress er basert på åpen kildekode og har ingen lisenskostnader. Nettsiden tilpasser seg også automatisk til forskjellige skjermstørrelser uavhengig av om brukeren benytter pc, nettbrett eller smartmobil.

I utviklingsarbeidet er det også lagt vekt på at nettsiden skal bli godt integrert med sosiale medier. I forbindelse med lanseringen er det også opprettet en egen Facebookside som alle oppfordres til å gå inn på å «like». Legg gjerne ut bilder eller annen informasjon på disse Facebooksidene.

– Det er ingen tvil om at den nye nettsiden gjør det mulig å gi både styret og våre målgrupper et bedre tilbud.  Dersom den skal bli en suksess er vi imidlertid avhengig av et bredt engasjement. Vi oppfordrer derfor alle som på en eller annen måte har tilknytning til norsk reindriftsnæring til å bidra til å skape en levende side. Det er først nå det begynner, sier Sara.


3 Replies to "Nye nettsider"

 • Mariann W. Magga
  16. juni 2014 (13:19)

  Gratulerer til NRL/NBR:ii med nye nettsider, dette er viktig for den profilen NRL vil ha utad. Jeg håper også at lokallagene får sin plass her, og at det blir mulig å bytte mellom norsk og samisk språk.

  Lykke til videre i utviklingsarbeidet!

 • Håkon Isak Vars
  31. juli 2014 (14:31)

  Ikke særlig som skjer her på sidene…hverken nyheter eller annet. Kan jo f.eks informere om arbeidet som pågår, vedtak, saker som behandles…..iallefall noe….NOE er bedre enn ingenting…

 • Håkon Isak Vars
  2. august 2014 (12:05)

  Les denne. Dette og liknende saker må åpenbart være noe for NRL å jobbe med ? Reindifta kan ikke leve med at etter at inngrep i beiteland i form av nedemming av vassdrag eller gruvedrif med tilhørende anleggsveger er gjort, gjøres ett nytt inngrep ved at etter en tid skal annleggsveger åpnes for allmen fri motorisert ferdsel. Dette i tiden reinen er på sommerbeite i området. http://www.framtidinord.no/nyheter/article9979184.ece#.U9wv7uUGr3J.facebook