Fotokonkurranse

Bli med på NRLs fotokonkurranse!

NRL lanserer en fotokonkurranse hvor vi hver måned i tiden fremover vil kåre «Månedens bilde». De beste bildene vil bli publisert på våre nett- og Facebooksider, og vinnerbildet vil bli honorert med 1.000 kroner.

Det er ønskelig at bildene på en eller annen måte er relatert til reindriftsnæringen eller familiesituasjoner. Dere bestemmer selv om bildene skal vise «action på vidda» med rein, snøscootere og ATV-er, eller barn og familiehygge. Vi oppfordrer spesielt kvinner til å delta.

Du trenger ikke å være en dyktig teknisk fotograf for å kunne delta, det viktigste er å «fange øyeblikket» og ta bilder som har en nærhet og nerve som kan engasjere eller berøre andre.

Selv om det primært ønskes at dere tar nye bilder, kan dere den første tiden også delta med eldre «blinkskudd».

NRL vil sette sammen en jury som skal kåre de beste bildene. Dersom du ønsker å delta i junikonkurransen må bildene sendes på e-post til oss innen 1. juli. Vi ønsker å kunne vise bildene i stort format, velg derfor høyeste oppløsning på kameraet du benytter, uavhengig av om det er et mobilkamera eller et proft speilreflekskamera.

Send bildene til nrl@nrl-nbr.no og skriv kort om hvor og når bildet er tatt. 

Lykke til!


No Replies to "Fotokonkurranse"