MED REIN SOM RÅVARE

VIDEREFOREDLING REIN FOR REINEIERE

Tirsdag 3.okt. kl. 09.30 – 17.00

Onsdag 4.okt. kl. 08.30 – 16.00

Sted: Steinkjer videregående skole på Guldbergaunet, produksjonsrommet.

Kursholder: Arne Bratberg, pølsemakermester.

Pris: kr 500 /deltaker

Påmelding og spørsmål: Risten-Marja Inga fmntkin@fylkesmannen.no | tlf:74139053

Kjøttkurset har en teoridel (½ dag) og en praktisk del (1 ½ dag). Målet er å gi deltakerne økt kjennskap om råvarekvalitet og viktige produksjonsprinsipper for både grove stekepølser, karbonadekaker og spekede produkt. Mesteparten av kurset foregår i produksjonsrommet og det blir mye teori gjennom praktisk arbeid. Ved fullført kurs får du god kjennskap til eget produkt. Hva som skjer under fremstillingsprosessen og ikke minst hvorfor det skjer. Først når man kjenner samspillet mellom alle ingredienser og faktorer som påvirker sluttproduktet, kan man foreta ønskede korrigeringer. Visste du at jo mer sukkerstoff vi tilsetter spekepølsa – jo SURERE blir smaken?

Her er programmet for kurset


No Replies to "MED REIN SOM RÅVARE"


    Got something to say?

    Some html is OK